SITE MEKLĒŠANA

Kā slēgt profilu Odnoklassniki

Mūsu ikdienas dzīvē strauji attīstās internets. "Klasesbiedri" ir viens no populārākajiem un bieži apmeklētajiem sociālajiem tīkliem.

Ja

kā aizvērt profilu klasesbiedriem
citi sociālie tīkli ir šaurāk orientēti,piemēram, tie tiek aprēķināti vairāk jauniešiem vai progresīviem lietotājiem, tad Odnoklassniki dažāda vecuma cilvēki, dažādi sociālie statusi un dažādi dzimumi tiek reģistrēti. Šeit viņi pavado daudz laika, sazinoties ar draugiem, klasesbiedriem vai tālu radiniekiem, kā arī pārlūkot fotogrāfijas, videoklipus, pievienoties grupām, spēlēt spēles, kopumā pavadot interesantu laiku.

Nesen reģistrēto numuru skaitspieaug. Vietni apmeklē vecākās paaudzes cilvēki, kas jau daudz ir sasnieguši dzīvi. Viņi meklē savus klasesbiedrus, ilgi zaudētos draugus, radiniekus, kuri dzīvo ārzemēs. Šī ir lieliska iespēja sazināties tūkstošiem kilometru attālumā. Tādēļ profila atvēršana "Klasesbiedri" ir nopietns solis daudziem lietotājiem, iespēja sazināties ar tiem dārgiem cilvēkiem. Dalībnieku saraksts

aizvērt profilu klasesbiedriem
izlikt radinieku un radinieku fotogrāfijas, ģimenes video. Es gribu tikai draugus redzēt to. Tādēļ rodas jautājums, kā profilu slēgt Odnoklassniki.

Vietnē "Odnoklassniki" ir pieņemts novērtēt unkomentēt fotogrāfijas. Un visi, protams, vēlas, lai reitingi būtu visaugstākie, un komentāri ir tikai pozitīvi. Taču gadās, ka ieradīsies nepazīstama persona un sniegs sliktu novērtējumu vai atstās negatīvu komentāru, kuru es nevēlos redzēt savā lapā. Jebkurš reģistrēts lietotājs var apmeklēt profilu. Cilvēki ir atšķirīgi, arī nav ļoti izglītoti. Jūs varat ignorēt šādus komentārus, taču tas joprojām ir nepatīkams. Lai aizsargātu lietotājus no šāda negadījuma, vietņu administratori piedāvāja pakalpojumu - aizvērt profilu Odnoklassniki.

Līdz šim profila slēgšanas pakalpojums navir bezmaksas. Lai to izdarītu, jūsu kontā jābūt naudas kontam. Kā profilu aizvērt profilā "Klasesbiedri", jūs to varat uzzināt vietnē. Aizveriet profilu - tas nenozīmē lapas dzēšanu. Tas tiks slēgts no

atvērt profilu klasesbiedriem
nepiederošajiem, kurus jūs nevēlaties redzētkā viesi. Šajā lapā var ienākt tikai draugi. Tādēļ, lai apmeklētu lapu, personai ir jāveido draugi ar jums. Un šeit jums ir tiesības izlemt par sevi, pieņemt to kā draugu vai noraidīt piedāvājumu.

Tagad apsveriet, kā profilu aizvērt"Klasesbiedri." Mēs atrodamies zem fotoattēla, izvēlnē, rindiņa "mainīt iestatījumus". Tad izvēlieties "aizvērt profilu", pēc tam parādās tabula, kas norāda, cik daudz jūs vēlaties maksāt. Ja jūs maksājat un apstiprina savu lēmumu, profils ir slēgts. Tagad jums ir slēgts profils ārzemniekiem. Cilvēki, kuri apmeklē jūsu profilu, varēs redzēt tikai galveno fotoattēlu un izlasīt komentārus zem tā. Jūs varēsit redzēt, kas apmeklēja jūs, tikai tad, ja apmeklētājs atstāj komentāru zem galvenā fotoattēla. Kad esat izpildījis visas prasības par profila slēgšanu "Klasesbiedri", jūs varat būt aizsargāti no nevēlamiem viesiem.

  • Reitings:



  • Pievienot komentāru