SITE MEKLĒŠANA

Mūsdienu prasības personas datu aizsardzībai medicīnas organizācijās

Personas datus, kas tiek glabāti medicīnas organizācijās, var nosacīti iedalīt divās grupās.

Darbinieku personas dati, kas sniegta darba līguma noslēgšanas laikā ar darba devēju saskaņā ar Krievijas Federācijas Darba kodeksa prasībām.

Pacienta personas dati, kas tiek sniegti, slēdzot līgumu par apmaksātu medicīnisko pakalpojumu sniegšanu.

Personas dati ir droši jāaizsargā.

Sniedziet informāciju par konfidenciālu informāciju par sevipersoniskās informācijas nesējiem, ir jāzina un jāatceras, ka to pārsūtītajai informācijai jābūt droši aizsargātai. Tas ir noteikts Krievijas Federācijas likumā "Par personas datiem" Nr. 152-FZ. Tajā pašā laikā atbilstība likuma "Par personas datiem" prasībām Nr. 152-FZ ir obligāta visām organizācijām.

Viena no šā likuma prasībām ir ES attīstība"Noteikumi par personas datu aizsardzību". No izveidotās prakses medicīnas organizācijās ir vēlams izstrādāt divus šādus "noteikumus". Viens - "Noteikumi par medicīnas organizāciju darbinieku personas datu aizsardzību, otrs -" Noteikumi par pacientu personas datu aizsardzību ".

Darba devējam ir pienākums iepazīstināt medicīnas organizācijas personālu ar izstrādāto noteikumi par personas datu aizsardzību ar parakstu, nosaka kontroli pārstingri izpildot savas prasības, ieceļ atbildīgās personas par saņemto datu apstrādi, veic pasākumus, kas vajadzīgi, lai uzglabātu un aizsargātu personas datus.

Pārstrādājot pacientu personas datusKatram pacientam vai viņa likumīgajam pārstāvim (vecākiem, vectēvam, vecmāmiņai utt.) Ir jāapņemas piekrist personas datu apstrādei. Noteikti paskaidrojiet pacientam, ka viņa personas datus nevar pārsūtīt bez viņa piekrišanas, izņemot gadījumus, kas uzskaitīti likumā "Par personas datiem".

Vai man ir jāziņo Roskomnadzor?

Let's apsvērt jautājumu, vai tas ir nepieciešams medicīnasorganizācija informēt Roskomnadzor (īpašo federālo dienestu) par sevi kā operatoru? Pastāv uzskats, ka, ja paziņot, tad jūs varat veikt plānotas pārbaudes Roskomnadzor. Šis atzinums ir kļūdains.

Arī nemaldiniet sevi ar argumentācijuka ir iespējams Roskomnadzor neinformēt par sevi, ja no darba ņēmēja kā darba līguma puses saņemtos personas datus apstrādā medicīniskā organizācija viņu pienākumu izpildei, tiek noslēgts darba līgums, darbinieka personiskā karte, cita personāla dokumentācija un to nekur nenorāda.

Kā likums, visas medicīnas organizācijas savāInterneta vietne izliek informāciju par savu darbinieku ar fotogrāfiju, un tas ir personas datu izplatīšana, kurai ir jāsaņem darbinieka piekrišana. Turklāt, saskaņā ar Art. Veselības aizsardzības likuma 79.pantu visām medicīnas organizācijām ir pienākums sniegt informāciju par veselības aprūpes darbiniekiem, lai informētu sabiedrību.
Šī informācija ļauj identificēt konkrētu veselības aprūpes speciālistu. Rezultātā informācija par darbinieku medicīnas organizācijas vietaattiecas uz personas datiem, kas 2009saskaņā ar likuma "Par personas datiem" prasībām ir jāapstrādā un jāaizsargā utt., un medicīnas organizācijai kā personas datu apstrādātājam par to jāinformē Roskomnadzors pirms to apstrādes uzsākšanas.

Atcerieties, ka tiek pārkāptas likuma "Par personas datiem" prasības Nr. 152-FZ;

- Disciplinārā atbildība (TC RF);

- administratīvā atbildība (Krievijas Federācijas kodekss par administratīvajiem pārkāpumiem), - kriminālatbildība (Krievijas Federācijas Kriminālkodeksa 137. panta 1. punkts).

Bērnu medicīnas centra "Markushka" pirmā nodaļa.

  • Reitings:



  • Pievienot komentāru