SITE MEKLĒŠANA

Kā iegūt vīzu Grieķijai? Cik vīza ir dota Grieķijai? Kā iegūt vīzu

Grieķija ir pazīstama ar savu vēsturi, labvēlīguklimats un lielisks raksturs. Viņa izceļas ar viesmīlību un sirsnību. Bieži vien, ņemot vērā skaistus Grieķijas reklāmas fotoattēlus, jūs sapņojat atrast sevi šajā skaistākajā vietā uz zemes. Ikviens vēlas apmeklēt šo valsti. Un rodas jautājums par to, kā iegūt vīzu Grieķijai. Tas tiks apspriests rakstā.

kā iegūt vīzu Grieķijai

Grieķija ir viena no valstīm, kas ir pieņēmusi nosacījumusŠengenas līgums. Tas ir ticams fakts. Tā rezultātā, jāapmeklē uz Grieķiju, ir ir Šengenas vīza. Tas ir svarīgs dokuments. Šodien Šengenas vīzu iegūšana Grieķijai nav liela problēma. Šai problēmai ir vairāki veidi. Ja esat nolēmis to darīt personīgi, tad saņemt gatavs veikt dažus pasākumus. Tas tiks izskaidrots turpmāk.

Sākumā mēs nolemsim, kāda ir vīza Grieķijā

Ja jūs vēlaties apmeklēt šo valsti kātūristu, šī dokumenta saņemšana prasīs daudz laika. Vispirms jums vajadzētu sazināties ar Grieķijas konsulātu, kas ir augstākā iestāde, kas pārstāv valsti Maskavā. Parasti dokumentus sūta, ja ir nepieciešams ilgstoši iegūt vīzu vai izsniegt materiālus uzturēšanās atļaujas saņemšanai.

Bet lielākā daļa cilvēku dodas uz Grieķijukā tūristu, redzēt senās tempļu drupas ar savām acīm, bet kāds var sasniegt citus mērķus, jo šī valsts ir slavena ne tikai saviem kūrortiem. Daudzi cenšas tur nokļūt nopirkt brīnišķīgu kažoku, piedalīties tā sauktajā "kažokā".

Grieķija ir daudzpusīga valsts, kas var pārsteigt unapburt. Un tas ir ļoti nepieciešams apmeklēt to vismaz vienu reizi. Šīs valsts valdība izprot krievu patieso interesi dzimtenē, tikšanās ar ārzemniekiem. Rezultātā tas visādā ziņā atvieglo nepieciešamo dokumentu apstrādi. Lai vienkāršotu un paātrinātu vīzu iegūšanas procesu lielākajās reģionālajās pilsētās, ir atvērti īpaši centri. Viņi strādā darba dienās, un tiem nav nepieciešama iepriekšēja atzīme. Nepieciešamo dokumentu iesniegšana notiek pēc pirmās kārtas saņemšanas. Tātad, atgriezīsimies pie jautājuma par to, kāda veida vīza ir nepieciešama Grieķijā. Lai to izdarītu, vispirms jāzina šo dokumentu veidi.

Populārie vīzu veidi

  1. Viena un divvietīga ieceļošanas vīza. To izsniedz uz 45 dienām. To uzskata par sākotnējo soli dažādu veidu vīzu iegūšanā. To parasti sauc par tūrisma vīzu. Ir iespējams apmeklēt valsti noteiktajā laikā. Parasti to lieto vienu vai divas reizes.
  2. Nākamais veids ir Šengenas multivisa. Šis dokuments ir derīgs 6 mēnešus. Jūs varat saņemt šo vīzu tikai tad, ja pirms jūs izsniedza tūrisma vīzu vismaz vienu. Neievērojot šo nosacījumu, mēģinājumi iegūt multivisa, iespējams, ir negatīvi. Šis dokuments dod jums tiesības uzturēties valstī 90 dienas nepārtraukti. Šī vīza ir ļoti jauks plus. Tas sastāv no tā, ka tas dod iespēju apmeklēt ne tikai Grieķiju, bet arī visas valstis, kas parakstījušas Šengenas līgumu.
  3. Nākamais veids ir tranzīta vīza. Viņas pilnvaru termiņš arī ir ierobežots līdz 6 mēnešiem. Atšķirība ir tāda, ka tā ir piemērota tiem pilsoņiem, kas regulāri apmeklē Grieķiju. Persona, kas vēlas gūt labumu no šāda veida pakalpojumu, kā pierādījumu par viņa nodomiem nepieciešami, lai nodrošinātu biļetes, apstiprinot faktu apmeklējot valsti. Tāpat, pirms jums iegūt vīzu, jums ir nepieciešams norādīt dokumentus vai maksājuma dokumentu, kas apstiprina klātbūtni rezervētajiem numuriem viesnīcā, vai jebkur citur. Bottom line - dienu skaits Grieķijā summē. Tas tiks uzskatīts par kopējo skaitu, kas pavadītas valstī dienas. Grieķijā ir jārisina jautājums par vīzas nepieciešamību. Mēs ejam tālāk.

Grieķijas vīzas pieteikuma veidlapa

Cik maksā vīza Grieķijai?

Saņemot paku ar dokumentiem vīzu centrāŠīs organizācijas pakalpojumu izmantošanai ir jāmaksā noteikta maksa skaidrā naudā. Šī summa nav fiksēta. Katrā pilsētā pakalpojuma izmaksas ir atšķirīgas. Krievijā vidēji ir 1000 rubļu. Cena ir atkarīga no pilsētas lieluma un statusa. Maskavā pakalpojuma izmaksas būs vienādas ar 1200 rubļiem, pilsētā ar nelielu iedzīvotāju skaitu - aptuveni 900 rubļu. Vīzas cena ir atkarīga arī no tā ilguma. Piemēram, tūrisms tev izmaksās 160 eiro (līdz 15 dienām) vai 200 eiro (līdz 30 dienām).

kā iegūt vīzu

Šī dokumenta iegūšana

Viens no svarīgākajiem jautājumiem ir tas, kā iegūt vīzuGrieķija? Lai sāktu, mēs precizēsim dokumentu sarakstu. Tas ir diezgan apjomīgs. Tas ir tāda dokumenta īpatnība kā vīza (Grieķija). Šajā gadījumā prasības būs šādas.

  • Protams, ārvalstu pases klātbūtne. Bez tā, nekas vispār. Turklāt dokumentam jābūt derīgam. 3 mēnešu laikā pēc ceļojuma beigām Šengenas vīzai jābūt divām tukšām lapām. Tas ir svarīgi šajā gadījumā.
  • Ja agrāk jūs jau esat laimīgs Šengenas īpašnieks un jums ir veca pasē, lai to pierādītu, esiet gatavi to parādīt. Tas ir arī priekšnoteikums.
  • Bez kopijām - visur. Tas ir mūsu birokrātu devīze. Nodrošiniet visu aizpildīto pasu lapu kopiju ar personas datiem. Lai to izdarītu, ir nepieciešams 2 gab.
  • Ir obligāti jānorāda iekšējā pase un tā kopija.
  • Grieķijas vīzas pieteikuma veidlapa, par kuru jūs saņemsitnorādītā dokumenta reģistrācija, aizpildiet, izmantojot angļu valodas alfabētu. Tas ir svarīgi zināt. Paraksts aptaujas lapā jums jāiesniedz personīgi un jāsakrīt ar to, ka pasē.
  • Fotogrāfijas 2 izmēra 3x4 izmērāobligāti jābūt krāsainam. Šajā gadījumā fons ir balts. Pasūtot tos, lūdzu, norādiet, uz kuru dokumentu tie būs nepieciešami. Attiecīgā salona darbiniekam jāapzinās šāda veida fotografēšanas prasības.
  • Personas, kuras izvēlas ceļot patstāvīgi,ietaupot par ceļojumu rīkotāja pakalpojumiem, ir jāiesniedz dokuments, kas apliecina, ka viesnīcas istaba vēl tiek rezervēta. Ja esat pieredzējis lietotājs un visi darījumi tiek veikti, izmantojot internetu, tad izdrukājiet no sava bankas konta vai jebkuru citu finanšu dokumentu, kas apstiprina jūsu izdevumus.
  • Ja jūs nolemjat tūlīt aizbraukt uz visām valstīmun Grieķija ir tikai starpposms, pēc tam esiet gatavs iesniegt biļetes, kas apstiprina visu maršrutu. Jums arī jāuzrāda galamērķa vīza. Ja izmantojat tūrisma operatora pakalpojumus, tad jums ir jābūt ielūgumam, kā arī kvītam ar visiem nepieciešamajiem regālijām un parakstiem. Šajā gadījumā jums ir jānodrošina to kopijas. Tāpat ir jābūt vēstulei par lūgumrakstu par šī dokumenta saņemšanu no Krievijas tūrisma operatora.
  • Kāda ir atsauce uz vīzu Grieķijai? Uz šo jautājumu, pieeja ne mazāk atbildīgi. Pārliecinieties, vai tas bija uz veidlapas un izpildīts saskaņā ar izveidoto modeli. Ja jūs strādājat individuālam uzņēmējam, tad lūdziet viņam dokumentu, kas apliecina valsts reģistrāciju. Kopā ar šo materiālu būs pietiekami. Tas nav maznozīmīgi. Ja esat privāts uzņēmējs, tad jums būs nepieciešami šādu dokumentu kopijas, piemēram, IP reģistrācijas apliecība, uzņēmuma izveides dokuments nodokļu uzskaites vajadzībām, nodokļu deklarācija. Runājot par darbu, tas viss ir.
  • Bērniem skolas vecumā būs pietiekamiuzrāda notāra apliecinātu dzimšanas apliecības kopiju. Arī šajā gadījumā jums ir nepieciešams skolas sertifikāts. Studentiem ir nepieciešama arī studentu ierakstu kopija. Atsauces ir jāveic saskaņā ar noteiktajiem paraugiem. Parasti tiek norādīta izglītības iestādes adrese, komunikācijas veidi ar to. Sertifikātam jābūt zīmogam. Obligāti jābūt galvas parakstei vai personai, kas viņu aizstāj.
  • Pensionāriem jāuzrāda pensijas kopijasertifikāti. Jāiesniedz arī konkrēts finanšu dokuments. Viņam jāapstiprina, ka pastāvīgi ienākumi ir pensija, un viņa saņemšana tiek sistemātiski veikta. Kontā konkrētajam pilsonim summa nedrīkst būt mazāka par 20 tūkstošiem rubļu. Šī ir noteikta maksātspējas garantija.
  • Obligāts un nepieciešamais nosacījums vīzas saņemšanaiir medicīniskā apdrošināšana. Tas ir svarīgi šajā gadījumā. Mēs visi zinām, ka ārzemju medicīniskās aprūpes sistēma radikāli atšķiras no krievu. Galu galā, ja mums ir ievainota persona politikas īstenošanā, galu galā viņi var saņemt vismaz kādu attieksmi pilnīgi bez maksas, tad valstīs ar Šengenas vīzu šīs procedūras izmaksas tev būs kārtībā. Tāpēc, lai ilgi gaidītā atvaļinājums netiktu kļuvis par sabojātu notikumu, pārliecinieties, ka esat apdrošinājis. Tas parasti tiek iekļauts tūristu atļaujas izmaksās. Šeit tikai neliels ir piedāvāto pakalpojumu klāsts. Jūs varat patstāvīgi izpētīt šo jautājumu vai konsultēties ar zinošiem cilvēkiem. Pēc tam, par nelielu samaksu, ievērojami paplašināt piedāvāto pakalpojumu klāstu. Galu galā, nekas nav dārgāks par jūsu veselību, un aprūpei par to ir jābūt prioritātei, izvēloties veselības apdrošināšanu.
    cik daudz ir vīza uz Grieķiju

Padoms

Mēs sakārtoja šo sarakstu. Kā redzat, nav tik maz dokumentu. Pēc šī saraksta izlasīšanas jūs varat nevēlamā veidā domāt un neprasīt palīdzību aģentūrā. Galu galā, tas, ka persona, kuras dzīve nav saistīta ar dokumentiem, šajā krūšu grāmatā ir viegli sajaukt. Ja jūs nezināt šīs prasības, jūs varat atzīt daudz kļūdas, kas var izraisīt nepatīkamas sekas. Piemēram, nepareiza pārpratuma dēļ vīzas saņemšanas laiks tiks pagarināts, kā rezultātā ilgi gaidītā atvaļinājuma datums tiks atlikts vai arī tas būs jāatceļ pavisam. Tādēļ šajā gadījumā jums ir jāsazinās ar atbilstošo aģentūru. Tur, par maksu, kvalificēti speciālisti pastāstīs, kā iegūt iepriekš minēto dokumentu, kā aizpildīt vīzas pieteikuma veidlapu Grieķijai. Ar īpašu vēlmi viņi darīs viss par jums. Tā rezultātā vīzu iegūšana Grieķijai būs ērti un bez problēmām.

Pakalpojums dokumentu iesniegšanai konsulātāveikt akreditētas ceļojumu aģentūras. To var veikt arī notariāli pilnvarotas pilnvarotās personas un krievu pase. Ja vēlaties, jūs varat patstāvīgi veikt šo procedūru. Tomēr speciālisti labāk zina, kā iegūt vīzu. Risinot šo jautājumu, viņi jums ļoti palīdzēs.

Kā pieteikties uz vīzu Grieķijai?

Šajā gadījumā bērni ir pilniDalībnieki un dokumenti bērnam ir vajadzīgi ne mazāk. Pirmkārt, tas ir dzimšanas apliecība un notariāli apliecināta kopija. Bērnam, kas jaunāks par 14 gadiem, vecākiem jāuzraksta savs paziņojums ar visu informāciju par sevi un viņu bērniem. Viņiem arī jāsniedz rakstiska apņemšanās, ka viņi ceļs visai ģimenei un stingri noteiktā laikā. Ja nav iespējams noteikt kāda vecāka atrašanās vietu, ir jāpiesakās policijai ar pieteikumu par radinieku zaudēšanu. Pēc tam darbinieki jums dos atbilstošu dokumentu. Tas būs juridiskais pamats, lai nesniegtu notariāli apstiprinātu paziņojumu par vienu no vecākiem.

Ir vēl viens svarīgs jautājums. Tas ir tāds, ja viens no vecākiem nomira, tad, iesniedzot dokumentus, pievieno miršanas apliecības kopiju. Tā ir jāapstiprina arī notāram.

iegūt Šengenas vīzu Grieķijai

Neveiksmes iemesls

Šo faktu nevajadzētu ignorēt. Viens no visbiežāk sastopamajiem iemesliem vīzas anulēšanai ir kļūdaina anketas aizpildīšana. Daudzi cilvēki, diemžēl, nevar piederēt to tiesības uz jautājumu, kā šajā gadījumā, ir daudz nianses, un nekļūdīga no pazīstamiem profesionāļiem - cilvēkiem, kuriem sagatavošana šāda dokumentācija ir ikdienas lieta, un neizraisa nekādas grūtības. Sistemātisks darbs ar attiecīgajiem dokumentiem ļāva pienācīgi un kompetenti aizpildīt un pārbaudīt nepieciešamos materiālus pirms automatizācijas. Tā ir milzīga priekšrocība tiem, kuri ir nolēmuši nav sarežģīt savu dzīvi bezgalīgas dizaina dokumentu, un veltīt atlikušo laiku, gatavojoties brīvdienas, baudot sajūtu izpratnes tuvojas ilgi gaidītā brīvdienas. Šim nolūkam būs nepieciešama tikai vīza. Paraugu var redzēt attiecīgajā konsulātā.

vīzu uz Grieķiju steidzami

Cik tev jāgaida?

Cik vīza ir dota Grieķijai? Šis ir nākamais ne mazāk svarīgais jautājums. Atbilde uz to ir pavisam vienkārša. Ja neņem vērā laiku, ko jūs tērējat dokumentu vākšanai un apstrādei, vidējais vīzas apstrādes ilgums no pieteikuma iesniegšanas brīža ir 5-7 darba dienas. Tas ir īss laiks. Tomēr daudzi jautā: kā vīzu Grieķijā iegūt vēl ātrāk? Par to tālāk.

vīzu prasības greece

Vīzu uz Grieķiju steidzami

Dzīve mums rada pārsteigumus. Un šāds patīkams notikums varētu būt ceļojums uz Grieķiju. Kā saņemt vīzu, ātri un bez nevajadzīgām problēmām izdot nepieciešamos dokumentus? Šajā centrā personāls palīdzēs jums. Šajā gadījumā vīzas pieteikums tiks izskatīts rekordīsā laikā. Diezgan īsā laikā jūs kļūsiet par nepieciešamo zīmogu. Tā vietā, lai bezgalīgi stāvētu līnijās, nervus, ko izraisa nepareiza dokumentācijas uzpildīšana, jūs veltīsiet atlikušās dienas pirms svētku dienas iepirkšanās vietām. Galu galā, jums ir nepieciešams daudz jaunu un skaistu lietas, lai pārējais būtu piepildīts ar skaistumu un šarmu un daudzus gadus paliek atmiņā.

Rezultāts

Iepazīstoties ar iepriekš minēto, katrs pilsonisatbildot uz jautājumu par to, kā iegūt vīzu Grieķijai, var iegūt sev daudz noderīgas informācijas. Tas prasīs daudz pūļu. Vēlaties - un ceļojums uz Grieķiju no sapņa pārvērtīsies realitātē.

saņemt vīzu uz Grieķiju

Arī šajā rakstā jūs uzzināsiet, cik daudzvīza tiek veikta uz Grieķiju. Kā jau minēts iepriekš, ja vēlaties ietaupīt laiku, ir vērts vērsties pie speciālistiem šajā jomā. Viņi palīdzēs jums apkopot nepieciešamos dokumentus, palīdzēs aizpildīt visus atbilstošos materiālus. Vārdu sakot, viņi uzņemsies visas grūtības sev. Vīza tiek izsniegta Grieķijai Sanktpēterburgā (Sanktpēterburgā), Maskavā, Novorosijskā citās pilsētās, kurās ir atbilstošs konsulāts.

  • Reitings:



  • Pievienot komentāru